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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha : |
16/01/2020 |
Actualizado : |
16/01/2020 |
Tipo de producción científica : |
Abstracts/Resúmenes |
Autor : |
NAVARRO, M.; PERAZA, P.; NAVAJAS, E. |
Afiliación : |
M. NAVARRO; PABLO PERAZA DOS SANTOS, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ELLY ANA NAVAJAS VALENTINI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Metagenomic approach to assist genetic improvement programs in reducing methane emissions and improving feed efficiency from beef cattle. [Abstract] |
Complemento del título : |
Botecnología Animal. |
Fecha de publicación : |
2019 |
Fuente / Imprenta : |
In: REDBIO; INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria); REDBIO Argentina. X Encuentro Latinoamericano y del Caribe de Biotecnología Agropecuaria y XI Simposio Redbio Argentina. Libro de Resúmenes. Montevideo 12 - 15 Noviembre 2019. Montevideo (UY): INIA, 2019. p. 166. |
Serie : |
(INIA Serie Técnica; 253) |
ISBN : |
e-ISBN 978-9974-38-437-8 |
ISSN : |
1688-9266 |
DOI : |
http://doi.org/10.35676/INIA/ST.253 |
Idioma : |
Inglés |
Contenido : |
Beef meat is one of the products with the highest intensity of greenhouse gas emissions in livestock production chains. Emissions are mainly in the form of methane (CH4) produced by enteric fermentation. This process is carried out by the symbiotic ruminal microbiota and causes a loss of energy for the host which may decrease the feed efficiency (FE). |
Palabras claves : |
EMISIÓN DE GASES DE EFECTO INVERNADERO. |
Thesagro : |
BOVINOS PARA CARNE. |
Asunto categoría : |
-- |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/14027/1/st-253-p166.pdf
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Marc : |
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Registro original : |
INIA Las Brujas (LB) |
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Biblioteca
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Registro
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Volumen
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Estado
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Registros recuperados : 7 | |
2. | | BIANCO, M.; CAETANO, G.; SIERRA, M. Alemania y Uruguay: las posibilidades de un futuro bioeconómico a desarrollar. In: Caetano, G.; Beretta Curi, A.; Bianco, M.; Caetano, S.; Mederos, L.; Musselli, V.; Sierra, M.; Vicario, C. Ciencia, tecnología y producción agropecuaria: historia de la cooperación bilateral entre Alemania y Uruguay (1856-2018). Montevideo ,(UY): INIA, Planeta, 2019. p. 307-328.Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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3. | | CAETANO, G.; BERETTA CURI, A.; BIANCO, M.; CAETANO, S.; MEDEROS, L.; MUSSELLI, V.; SIERRA, M.; VICARIO, C. Ciencia, tecnología y producción agropecuaria: historia de la cooperación bilateral entre Alemania y Uruguay (1856-2018). Montevideo (Uruguay) : INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Planeta, 2019. 339 p.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Tacuarembó. |
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Registros recuperados : 7 | |
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